سبد خرید
0
دسته‌بندی‌ محصولات
kati 03

آشنایی با چراغ های خطی

در گذشته با نبود نور خطی برای نورپردازی بعضی از ساختمان ها و مناطق مثل انبار ها و خرده فروشی ها با مشکل رو به رو می‌شد و افراد از سر اجبار از لامپ های رشته ای بزرگ استفاده می‌کردند که خروجی روشنایی مفیدی نداشتند و قادر به روشن کردن تمام محیط نبودند. فناوری روشنایی خطی از دهه 50 میلادی و با استفاده از لامپ های فلورسنت آغاز شد و رشد کرد. به دنبال آن تقاضا برای این محصول بیشتر شد و از سال 2000 تکامل این محصول آغاز شد تا به امروز که چراغهای خطی LED یا لاینر ها به قسمت مهمی از طراحی و روشنایی داخلی بدل شده‌اند.

چراغهای خطی ال ای دی ( LED ) نسل جدیدی از محصولات روشنایی هستند که با توجه به شکل مدرنی که دارند، اهمیت مصرف انرژی و نیاز به طراحی مدرن فضا در کنار تامین نور، مورد توجه افراد و طراحان نورپردازی قرار گرفته و می‌توانند گزینه بسیار مناسبی برای انواع فضاها باشند.

متن 1
متن 3

روشنایی و نورپردازی مناسب و هوشمندانه در تمامی فضاها از جمله مراکز اداری و تجاری، محیط های آموزشی و غیره، می‌تواند باعث جذب توجه افراد و ایجاد حس خوب در آنها شود.

چراغ های لاینر از دسته چراغ هایی هستند که هم نور و کیفیت مناسبی دارند و هم مصرف انرژی پایینی دارند و توانسته‌اند به سرعت به یکی از محبوب ترین و پرکاربرد ترین چراغ ها در معماری و نورپردازی مدرن تبدیل شود.

این چراغ ها با عرض های مختلف و در طول دلخواه به سه صورت روکار، توکار و آویز قابل ارائه هستند، با قابلیت نصب در سقف، کف و دیوار را دارند و برای طراحی و نورپردازی بسیار منعطف هستند. با تنوع بسیلر زیادی که این چراغ ها در زمینه ساخت، نصب، ابعاد و کیفیت نوری دارند، نیاز به شناخت کامل این محصول برای خریداران به وجود آمده است و ما در مجموعه الکترو ولتا تصمیم بر آن گرفتیم که تا حد امکان به سوالات شما پاسخ دهیم و فرایند خرید را برای شما آسان سازیم.

انواع چراغ های خطی

چراغ های لاینر از بسیاری حالات قابل تقسیم و دسته بندی هستند مانند درجه IP، رنگ نور، نوع چیپ و … اما کاربردی ترین دسته بندی از نظر نوع نصب است که به سه دسته تقسیم می‌شوند : چراغهای خطی توکار، چراغ خطی روکار و چراغ خطی آویز.

چراغ های خطی توکار 

چراغهای خطی توکار از زیباترین عناصر روشنایی و نورپردازی هستند که درون سقف، دیوار و یا کف قابل اجرا هستند. در این نوع چراغ تمام بدنه چراغ درون حفره ای که در محل مورد نظر ایجاد شده است قرار می‌گیرد و تنها دیفیوزر یا پوشش روی منبع نوری آن قابل مشاهده است. این چراغ معمولا در سقف های کاذب نصب می‌شود تا عمق لازم برای ایجاد حفره در محل وجود داشته باشد. استفاده از این چراغ برای نورپردازی دست طراحان را باز خواهد گذاشت و به آنان فرصت و امکان ایجاد تنوع انواع لاین های نوری مستقیم یا منحنی متناسب با فضا را می‌دهد.

خود چراغهای توکار خطی به دو دسته لبه دار و بی‌لبه تقسیم می‌شوند. عرض لبه های چراغ خطی معمولا 1 تا 1.5 سانت از هر سمت است. این لبه ها باعث سهولت عملیات نصب می‌شوند و اگر در برش سقف ایرادی به وجود آمده باشد آن را می‌پوشاند.

چراغهای خطی بدون لبه در طراحی های مینیمال و دارای ظرافت استفاده می‌شوند. در این مدل، چراغ روکار بدون لبه داخل باکسی در سقف قرار می‌گیرد و به کناف پیچ می‌شود. این دسته چراغ های توکار به دلیل ظرافت زیاد بسیار پر طرفدار هستند.

چراغهای خطی
20180403 135042
متن 2

چراغ های خطی روکار 

استفاده از چراغهای خطی روکار در مکان هایی که امکان ایجاد برش و شیار در سقف وجود ندارد و از طرفی ارتفاع چندانی برای نصب چراغ خطی آویز نداشته باشد، می‌تواند راهکار مناسبی باشد. چراغ های خطی روکار ال ای دی می‌توانند داخل شیار های سقف های چوبی یا فلزی و یا روی سقف و دیوار به راحتی و با پیچ و رولپلاک نصب می‌شوند. در این مدل چراغ، بدنه چراغ پس از نصب مشخص خواهد بود و به عنوان قسمتی از دکوراسیون در نظر گرفته می‌شود به همین علت تمامی چراغ های خطی شرکت LED4M با قابلیت رنگ بدنه سفارشی قابل سفارش هستند تا شما بتوانید رنگ چراغ خود را متناسب با فضای مورد نظر خود تغییر دهید.

چراغ های خطی آویز 

چراغهای خطی آویز از محبوب ترین و زیباترین چراغ های موجود در بازار هستند که از نظر طراحی بدنه مانند چراغهای روکار هستند و تنها تفاوت آنها در سیستم نصب است که از سقف با بکسل های مخصوص آویزان می‌شوند. در مکان هایی با ارتفاع زیاد برای رسیدن به روشنایی کافی به ناچار باید از چراغ های بیشتری استفاده کنیم اما اگر بتوانیم فاصله چراغ تا کف را به نحوی کاهش دهیم، در هزینه ها بسیار صرفه جویی خواهد شد.

نکات مهم برای خرید چراغ های خطی

مانند هر محصول دیگری، هنگام خرید چراغهای خطی نیز نکاتی وجود دارد که با توجه به آنها می‌توانیم بهترین خرید را داشته باشیم. در ابتدا، مهم ترین نکته هنگام خرید چراغ خطی، دقت به ماژولار بودن یا نبودن آن است. چراغ های ماژولار کیفیت خروجی نور بالایی دارند و بسیار با کیفیت تر از چراغ های غیر ماژولار هستند. میزان روشنایی از دیگر نکات مهم است که بی توجهی به آن می‌تواند باعث ایجاد خیرگی و یا کمبود نور در فضا شود.

متن 5

طول عمر چراغ های خطی

از موارد مهم است، هرچه دمای ال ای دی ها بیشتر شود طول عمر آنها کاهش می‌یابد. برای تخلیه گرما و جلوگیری از گرم شدن بیش از حد چراغ، از قطعه ای به نام هیت سینک استفاده می‌شود که به تبادل گرمایی و خنک شدن کمک می‌کند. در چراغ های خطی برند 4M بدنه از آلومینیوم اکسترود ساخته می‌شود که وظیفه تبادل حرارتی را به عهده دارد، پس هنگام خرید باید دقت کرد که محصول انتخاب شده تبادل گرمایی و طول عمر بالایی داشته باشد.

چراغ های خطی LED4M

با اینکه با عرض های مختلفی در بازار ارائه می‌شوند، بهتر است که قبل از انجام عملیات اجرایی روی محیط مورد نظر، با متخصصان مجموعه الکترو ولتا مشورت کرده و هماهنگی داشته باشید تا فضای مناسب برای نصب محصول داشته باشید.

متن 4